Alvin en de Chipmunks

Welkom bij onze Alvin en de Chipmunks kleurplaten. Alvin and the Chipmunks is een Amerikaanse live-action/CGI komedie uit 2007 van Tim Hill met stemmen van Justin Long, Matthew Gray Gubler en Jesse McCartney. En met Jason Lee en David Cross in de hoofdrollen. In 2009 kwam er het vervolg Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel.

De drie speciale aardeekhoorntjes Alvin, Simon en Theodore besluiten hun intrede te nemen in het huis van Dave Seville, een inspiratieloze songwriter. Dave vind ze hatelijk en wil ze zo vlug mogelijk uit zijn huis krijgen. Maar dan onthullen de Chipmunks hun geheim aan Dave, ze kunnen niet alleen praten, maar ook zingen. Samen met Dave breken ze al snel door en worden ze de sensatie in de muziekwereld. De band met Dave wordt steeds sterker zoals die met een echte vader. Maar dan laten De Chipmunks zich verleiden door een super contract. Ze verlaten Dave en gaan mee met Ian Hawke. Niet veel later eist het sterrenbestaan zijn tol. En de heimwee naar Dave wordt steeds sterker.

Iedereen heeft natuurlijk zijn favoriete chipmunk en bij deze Alvin en de Chipmunks kleurplaten kan jij ze voorzien van een nieuwe kleurtje. Of je nou een groot van bent van Alvin, Simon of Theodore maakt hier niet uit. Je zult ze alle 3 terug vinden in de kleurplaten en je kan ze nu helemaal inkleuren zoals jij dat graag wilt.

En als je de films gezien hebt heb je natuurlijk nog veel meer zin in het inkleuren van deze kleurplaten. Je kan dan zelfs hun favoriete nummer mee zingen op het moment dat je aan het inkleuren bent. Wist je al dat ze al in 1959 hun eerste album gemaakt hadden en daarna meer dan 40 albums uitgebracht hebben. Heb jij ze al allemaal kunnen beluisteren? Er zitten erg veel leuke nummer tussen namelijk.