Lego Movie

Welkom bij onze Lego movie kleurplaten.

Aan het begin van de film slaagt tovenaar Vitruvius (stem Morgan Freeman) er niet in om een “Kragle” geheten superwapen uit handen te houden van de gemene Lord Business (Will Ferrell), maar dan krijgt hij de voorspelling dat een persoon aangeduid als “Special” het “Piece of Resistance” zal vinden waarmee de Kragle gestopt kan worden. Weet jij wie de “Special” persoon is? Je kan hem vinden in onderstaande Lego Movie kleurplaten.

Jaren later vindt de doodgewone bouwvakker Emmet (Chris Pratt) dit Piece, maar hij wordt gevangengenomen door Business handlanger Bad Cop (Liam Neeson). Ene Wyldstyle (Elizabeth Banks) redt hem en vertelt dat ze beide Master Builders zijn, die alles kunnen bouwen wat ze kunnen bedenken, zonder handleiding, terwijl Business alle creativiteit juist de kop in wil drukken. Zowel Wyldstyle, Bad Cop als Emmet kan je van een nieuw kleurtje voorzien in onderstaande Lego Movie kleurplaten. Samen met andere Master Builders binden ze de strijd aan tegen Business. Later blijkt dat het hele verhaal zich afspeelt in de fantasie van een met Lego spelend jongetje, Finn, wiens vader (ook Will Ferrell) vindt dat de creaties van zijn zoon te wanordelijk zijn, dat wil zeggen niet volgens de handleiding.

Maar iedereen weet natuurlijk dat Lego geen handleidingen nodig hebben. Net als onze Lego Movie kleurplaten helemaal geen handleiding nodig heeft. Het enige dat je nodig hebt zijn mooie kleurpotloden en dan kan je al beginnen met kleuren.

Is er een karakter uit de film die je favoriet is? Veel mensen vinden Emmett en Wyldstyle het leukste. Geld dit ook voor jou? Nu kan je ze in ieder geval van een nieuw kleurtje voorzien in de onderstaande Lego Movie kleurplaten. Ik hoop dat jullie er veel plezier mee hebben en laat ons in de comments beneden weten welke jullie favoriet is.