Twilight

Welkom bij onze Twilight kleurplaten!

Twilight is een Amerikaanse romantische fantasyfilm uit 2008 onder regie van Catherine Hardwicke. Het verhaal is gebaseerd op het eerste deel van de gelijknamige boekenreeks van Stephenie Meyer. Het eerste vervolg The Twilight Saga: New Moon verscheen in 2009 en het derde deel Eclipse verscheen in 2010. Op 18 November dit jaar komt het vierde deel Breaking Dawn (part 1) uit in de bioscoop, om dat te vieren hebben we een aantal leuke Twilight kleurplaten voor jullie verzameld.

De zeventienjarige Isabella ‘Bella’ Swan (Kristen Stewart) is een kind van gescheiden ouders. Ze woont in Phoenix bij haar moeder Renée (Sarah Clarke) en stiefvader Phil Dwyer (Matt Bushell), maar die willen gaan verhuizen omdat er een carrière als professioneel honkballer lonkt voor Phil. Bella wil niet mee en verhuist daarom naar Forks, een plaatsje met ongeveer 3000 inwoners in de staat Washington. Ze gaat er bij haar vader Charlie Swan (Billy Burke) wonen, de lokale commissaris van politie. Daardoor ziet ze voor het eerst in jaren Billy Black (Gil Birmingham) terug en ook zijn zoon Jacob (Taylor Lautner), met wie ze als klein meisje in de zandbak speelde. Zij wonen in het plaatselijke Indianenreservaat en zijn bevriend met Charlie. Charlie heeft een auto van Billy gekocht als cadeau voor Bella, zodat ze zelf naar haar nieuwe school kan rijden.

Wanneer ze op haar nieuwe school aan komt rijden, merkt ze dat haar grote, ouderwetse wagen aardig afsteekt tegen de moderne gestroomlijnde voertuigen die verder op de parkeerplaats staan. Door haar schoonheid vindt ze niettemin al snel aansluiting. Haar leeftijdsgenoten Eric Yorkie (Justin Chon) en Mike Newton (Michael Welch) strijden vrijwel direct om haar aandacht en zodoende maakt ze ook kennis met Angela (Christian Serratos) en Jessica Stanley (Anna Kendrick), die op hun beurt aandacht van de jongens proberen te krijgen. Terwijl ze in de aula zitten te lunchen, komt er een groep zich afwijkend gedragende jongeren samen binnen. Jessica legt Bella uit dat het allemaal leden van de familie Cullen zijn, die feitelijk geen bloedverwanten, maar allemaal door dokter Carlisle Cullen (Peter Facinelli) geadopteerde kinderen zijn. Daarom is het biologisch gezien geen probleem dat zowel Rosalie (Nikki Reed) en Emmett (Kellan Lutz) als Alice (Ashley Greene) en Jasper (Jackson Rathbone) samen stelletjes vormen. Hun vijfde ‘broer’ Edward (Robert Pattinson) is de enige vrijgezel van de groep. De Cullens socialiseren uitsluitend met elkaar en mijden de rest van de school als een besmettelijke ziekte. Bella is niettemin meteen onder de indruk van Edward en kan het niet laten naar hem te staren, maar hij laat haar zijn afkeuring duidelijk merken.
Veel leden van de Cullen familie en ook Bella zijn terug te vinden in onze Twilight kleurplaten.

Edward begint Bella te ontlopen, maar wanneer ze samen een practicum moeten doen tijdens de biologieles verontschuldigt hij zich voor zijn gedrag en stelt hij zich aan haar voor. Het klikt zodanig goed dat ze na de les doorkletsen. Daarbij merkt Bella voor het eerst iets opvallends op aan Edward. Zijn ogen lijken een andere kleur te hebben dan een paar dagen eerder. De volgende dag staat ze op de parkeerplaats naast haar auto wanneer een medeleerling de controle over zijn busje verliest en hard op Bella afrijdt. Voor deze haar raakt, staat vanuit het niets Edward ineens naast haar. Hij zorgt er met één hand voor dat het busje tot stilstand komt en doet dit met zo’n kracht dat er een deuk ontstaat waar zijn hand tegen het voertuig duwt. Bella is naast de andere Cullens de enige die zag wat hij deed, want Edward is alweer weg voordat anderen opmerken dat hij ertussen sprong. Ze ziet nog wel hoe hij voor zijn daad op zijn kop krijgt van Carlisle en Rosalie. Wanneer Bella Edward later aanspreekt over zijn opmerkelijk daad, probeert hij haar in eerste instantie wijs te maken dat ze er meer in ziet dan het was, maar besluit met de opmerking dat er toch niemand is die haar zal geloven. Bella was niettemin niet van plan er met iemand over te praten. Edward intrigeert haar namelijk hoe langer hoe meer. Ze begint over hem te dromen, denkt ze.
Zoals je aan onze Twilight kleurplaten kunt zien, raken Bella en Edward hevig verliefd op elkaar.

Ben je al benieuwd hoe het af loopt? Ontdek dan snel meer met onze Twilight kleurplaten.