G.i.-Joe

Welkom bij onze G.I. Joe kleurplaten pagina! Op deze pagina kan je niet alleen de kleurplaten van G.I. Joe inkleuren, je kan er ook een helelboel over G.I. Joe leren!
Dus lees snel door, of als je er geen zin in hebt ga dan gelijk door naar onze G.I. Joe kleurplaten door helemaal naar beneden te scrollen!

G.I. Joe The Rise of Cobra is een Amerikaanse actiefilm uit 2009 onder regie van Stephen Sommers. Het verhaal is gebaseerd op Hasbro’s G.I. Joe-speelgoedlijn en -animatieserie uit de jaren ’80. De film ‘won’ de Razzie Award voor slechtste bijrolspeelster (Sienna Miller) en werd tevens genomineerd voor de Razzies voor slechtste film, slechtste regisseur, slechtste script, slechtste rip-off en slechtste bijrolspeler (Marlon Wayans).
Ondanks dat G.I. Joe heel vaak als ‘slechtste’ is genomineerd, zijn wij nog steeds fan! En daarom eren we G.I. Joe met een stel mooie G.I. Joe kleurplaten!!

Aan het begin van de 21e eeuw vindt wapenontwerper James McCullen (Christopher Eccleston) met zijn bedrijf MARS Technologies een nieuw soort raket uit. Wanneer deze zijn doelwit raakt, wordt dat overdekt door talloze nanotechnologische robotjes die alles wat ze aanraken vernietigen en daarmee pas stoppen wanneer ze met een afstandssbediening worden uitgeschakeld. McCullen verkoopt na een presentatie vier van deze raketten aan de NAVO. Wanneer deze door een NAVO-eenheid getransporteerd worden, worden ze aangevallen door een vijandelijk aanvalsvliegtuig met ongekende mogelijkheden dat de raketten wil stelen. De transportploeg maakt geen schijn van kans om de aanval af te stoppen en tientallen manschappen sneuvelen. Voor ook Duke (Channing Tatum) en Ripcord (Marlon Wayans) worden vermoord, komt een overheidsinstantie met al even ongekende bewapening ter plaatse om de aanval alsnog af te slaan. De bevelhebber van de groep stelt zich aan Duke en Ripcord voor als General Hawk (Dennis Quaid) van het officieel niet bestaande team GI Joe.

Wist je al dat G.I. Joe geen persoon is, maar een heel team van mensen?

Duke wil dat Hawk hem en Ripcord toelaat tot GI Joe en overtuigt hem door hem te laten weten dat hij de aanvoerster van de aanvalsmacht The Baroness alias Ana (Sienna Miller) kent. Ze hadden een relatie. Die is stukgelopen toen Duke haar broer Rex (Joseph Gordon-Levitt) tijdens een militaire missie een gebouw in liet gaan dat te vroeg door de eigen luchtvloot werd gebombardeerd, met Rex er nog in. Duke had Ana niet meer gezien sinds Rex’ begrafenis, tot ze als de The Baroness opdook. Wat Duke en Ana allebei niet weten, is dat Rex het bombardement destijds overleefde en nu ernstig verminkt als The Doctor voor dezelfde organisatie als Ana werkt, Cobra. Hij heeft zijn fascinatie voor de technologische wetenschap voortgezet en is bezig met een project om door middel van nanotechnologie de perfecte soldaat te creĆ«ren. Daarmee wil hij met Cobra een nieuwe, alleenheersende wereldmacht vopzetten. De gestolen raketten dienen om door middel van terroristische aanslagen op wereldsteden paniek te zaaien. Duke en Ripcord willen dit met GI Joe voorkomen.

Heb je genoeg geleerd over G.I. Joe? Nou, dan is het snel tijd om door te scrollen naar de G.I. Joe kleurplaten! Leef je uit!