Littlest Pet Shop

Littlest Pet Shop is een speelgoed franchise in handen van Hasbro. Nu zijn ze ook te vinden in onze Littlest Pet Shop kleurplaten.

Hasbro is een Amerikaans multinational speelgoed en bordspel bedrijf. Het is een van de grootste speelgoed makers in de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pawtucket, Rhode Island, Verenigde Staten. Het merendeel van de producten word gefabriceerd in Oost-Azie.

De oorspronkelijke Littlest Pet Shop speelgoed serie werd geproduceerd door Kenner in de vroege jaren 1990. Een geanimeerde tv-serie door Sunbow Productions en Creativite et Developpement, gebaseerd op de franchise, debuteerde in 1995. Het volgt de levens van vijf kleine dieren. Ze wonen in een dierenwinkel op Littlest Lane en hebben hun eigen boomhut in de winkel. Er werd echter een bijgewerkte versie van Littlest Pet Shop geintroduceerd in 2005. Deze bijgewerkte versie had proportioneel grote hoofden en heeft geen verbinding met de Littlest Pet Shop tv-show. Er zijn momenteel meer dan 1000 verschillende huisdieren die zijn gemaakt door het Hasbro bedrijf. Ze hebben onlangs Littlest Pet Shop video spellen uit laten komen voor DS, Wii en Playstation 3. Zij maakten ook huisdieren die je zou kunnen “adopteren ” en waarmee je online kunt spelen.

Spijtig genoeg hebben we niet van alle 1000 verschillende huisdieren een kleurplaat. We hebben een selectie gemaakt van de leukste huisdieren voor onze Littlest Pet shop kleurplaten. Mocht je nog andere huisdieren willen zien kunnen we die altijd proberen toe te voegen. Laat dus ook een comment achter zodat we kunnen zien welke jullie graag zouden willen zien.