Konijn

Ben je ooit wel eens buiten op een zonnige dag een picnic wezen houden?

Mijn vrienden Mevr. Konijn en Dhr. Eend hebben dat wel gedaan en heel toevallig hebben we er hier een mooie kleurplaat van dat ze aan het picnicken waren!
In de kleurplaat zijn ze al buiten in het zonnetje bij hun favoriete plek: een grote paddestoel waaronder ze lekker wat schaduw kunnen vinden. Mevr. Konijn heeft speciaal haar picnic mand meegenomen (heb je al een idee wat voor een lekkers daar in verstopt zit?) en Dhr. Eend heeft een heel stel ballonnen mee om de boel te versieren!
En weet je wat, ze zijn niet alleen! Er zijn ook nog een aantal lieve kleine insectjes langs gekomen om mee te genieten van de picnic.

Zo te zien zijn ze er helemaal klaar voor. Alleen er is nog wel een ding wat mist en dat is een beetje kleur. Kan jij helpen om onze vrienden in deze schattige kleurplaat in te kleuren?

Vergeet vooral niet om je kleurplaat op te slaan nadat je klaar bent, zodat iedereen hem later kan bewonderen! Alles wat je daarvoor hoeft te doen is op de ‘save’ knop boven de kleurplaat te drukken en eventjes te wachten totdat hij klaar is met opslaan.