Happy Feet

Welkom bij onze Happy Feet kleurplaten pagina! Op deze pagina kun je een stel leuke Happy Feet kleurplaten vinden om in te kleuren, maar je kunt er ook nog wat te weten komen over Happy Feet!
Lees dus maar snel verder, des te sneller kom je bij de Happy Feet kleurplaten uit!

Happy Feet is een Amerikaanse animatiefilm uit 2006 onder regie van George Miller. De film werd gemaakt door de film- en visuele effectenstudio Animal Logic in Sydney. De film is opgedragen aan Steve Irwin.

In Nederland is de film in de originele Engelstalige versie en in de nagesynchroniseerde Nederlandstalige versie te zien. In Belgie bestaat tevens een Vlaams nagesynchroniseerde versie.

Iedere keizerspinguin heeft een hartenlied om een paringspartner aan te trekken en zoekt een soortgenoot van het andere geslacht met een hartenlied dat een aanvullende werking heeft. Mannetje Memphis en vrouwtje Norma Jean vinden elkaar en raken later verheugd met een krakend wit pinguinei. Terwijl Memphis het ei tegen weer en wind beschermt, vertrekt Norma Jean samen met de andere wijfjes op een lange vistocht. In een mum van onoplettendheid laat Memphis per ongeluk het ei vallen, waardoor het korte tijd wordt blootgesteld aan de ijskoude temperaturen van de Zuidpool. De spanning omtrent het wel of niet uitkomen van het ei verdwijnt wanneer de schaal breekt en zoontje Mumble op blije, klunzige wijze de wereld gedag zegt. Mumble heeft blauwe ogen, een donsvacht, maar een verschrikkelijke stem die hij louter kan compenseren met een onzinnig talent: tapdansen.

Mumble’s onnatuurlijke gave wordt door de kolonie – onder leiding van ouderling Noah en diens kompanen – niet gewaardeerd, waarom Miss Viola en later Mrs. Astrakhan proberen om het scharminkel een fatsoenlijk niveau van zingen bij te brengen. Klasgenoten Gloria en Seymour tonen hun zangtalent vol overgave, maar de kleine Mumble wordt door zijn kolonie – inclusief vader Memphis – verbannen en vindt uitsluitend steun bij moeder Norma Jean en beste maatje Gloria. Als Mumble zich in afzondering met dansen vermaakt, wordt het kleine mormel onderbroken door roofmeeuw Boss Skua en diens posse Dino, Frankie en Vinnie, die als jagers de waggelende vogel willen verorberen. Skua maakt zijn prooi wijs dat de ring om zijn enkel na een ontvoering door ‘aliens’ is geplaatst. Mumble valt per abuis in een nauwe spleet en weet te ontkomen aan de klauwen van de gulzige roofvogels.

Na het eindexamen gaat een inmiddels volwassen Mumble met zijn klasgenoten mee op hun eerste reis in de oceaan, waarna de feestelijke dag zich voortzet op een ijsberg. Niet kunnende zingen verstoort de achtergeschoven Mumble steeds het gezang van de pinguins die hun diploma wel hebben gehaald. De verbannen Mumble wordt na een dutje wakker op een kleine ijsberg en wordt aangevallen door een zeeluipaard die hem wegjaagt en uiteindelijk ver van zijn kolonie tussen een kolonie adéliepinguïns – klein van statuur, maar uiterst loyaal naar vrienden – brengt. Mumble sluit vriendschap met de ‘Amigos’, een groep vrijgezellen bestaande uit Ramon, broers Raul en Nestor en tweeling Rinaldo en Lombardo. De ‘Amigos’ houden van Mumble’s flitsende dansmoves en verschaffen hem het onvoorwaardelijke gevoel van erkenning dat hij zo lang heeft moeten missen. Als Mumble per ongeluk een lawine veroorzaakt en een verborgen graafmachine van een gletsjer in zee doet belanden, ziet de dappere pinguin het als zijn taak om de gevreesde ‘aliens’ te vinden.

Nu dat je wat meer hebt kunnen leren over Happy Feet ben je er hopelijk klaar voor om naar de Happy Feet kleurplaten toe te gaan! De kleurplaten zijn hieronder te vinden, dus je hoeft alleen nog even naar onderen te scrollen. Veel kleurplezier met de Happy feet kleurplaten!!