Hert in de Sneeuw

Kerst is de gezelligste tijd van het jaar. Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren!

Terwijl wij allemaal lekker binnen zitten voor de openhaard met een mok warme chocolade en kerstliederen aan het zingen zijn, zijn onze dieren vrienden buiten Kerst aan het vieren in het prachtige winter landschap.
Hier is een online kleurplaat van een Hertje, samen met een konijntje en een roodborstje. Ik weet dat het buiten heel koud is, maar gelukkig hebben onze vriendjes een dikke vacht om zich daarvan te beschermen. Het landschap waarin zij hun Kerst nacht vieren bevat een grote Kerstboom, een lucht vol met sterren, een gigantische Kerst pudding en een Kerstbal die waarschijnlijk te groot is om in een boom te passen!

Zo te zien is het enige wat onze vrienden nu nog nodig hebben een deze kleurplaat een beetje kleur, vind je ook niet? Ik weet zeker dat jij het vast niet erg vind om deze Hert in de Sneeuw kleurplaat in te kleuren? Nee? Ik zou zeggen, ga je gang dan maar!

Vergeet vooral niet om je kleurplaat op te slaan nadat je klaar bent, zodat iedereen hem later kan bewonderen! Alles wat je daarvoor hoeft te doen is op de ‘save’ knop boven de kleurplaat te drukken en eventjes te wachten totdat hij klaar is met opslaan.