Wreck-it Ralph

Wreck-It Ralph is een Amerikaanse animatiefilm uit 2012, geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. De wereldpremière was op 29 oktober 2012. De film is gedistribueerd door Walt Disney Pictures en nu zijn de Wreck-it Ralph kleurplaten in te kleuren op onze site.

De film draait om Ralph, de slechterik van het verhaal. Ralph heeft alleen geen zin meer om de slechterik te zijn omdat hij zich eenzaam voelt. Elke dag wordt hij verslagen door Felix die dan een medaille krijgt. Elke avond gaan Felix dan naar zijn huisje waar hij omringd is door vrienden terwijl Ralph naar de vuilnisbelt gaat waar hij helemaal alleen is. De druppel komt wanneer hij niet uitgenodigd is om het 30 jarig bestaan van hun arcade kast te vieren. Alle vrienden van Felix zijn uitgenodigd, zelfs van andere arcade kasten en er is zelfs een mooie taart. In onze Wreck-it Ralph kleurplaten kan je zien hoe Ralph reageert op de taart.

De enige manier dat de overige inwoners van Nice Town hem toelaten is wanneer Ralph een medaille wint net als dat Felix doet. Dit is dan ook het begin van Ralph zijn avontuur waarin hij nieuwe vriendschappen zal vinden en misschien zelfs wel de wereld zal redden.

Tijdens zijn avontuur komt Ralph vele mensen tegen. Van de glitchy Vanellope von Schweetz tot de sergeant met de naam Calhoun. Maar ook veel bekende referenties naar bestaande videospellen zijn er te vinden. Zo zien we Bowser voorbij kopen net als de spookjes van PacMan. Deze referenties zorgen er voor dat de oudere generatie ook kan genieten van de film.

In onze Wreck-it Ralph kleurplaten zal je ook veel van de mensen uit de films tegen komen. Zo is de Sergeant maar ook Vanellope te zien op de kleurplaten. Natuurlijk is Ralph er ook bij en wat zouden de Wreck-it Ralph kleurplaten zijn zonder Felix.